A cPanel megismerése, belépés, beállítások alapszinten

Tárhelyszolgáltatásainkhoz a legmodernebb háttérszoftverek egyikét, a cPanelt biztosítjuk Önnek, magyar nyelven. Mivel a cPanel számtalan szolgáltatást nyújt, ezek megismerése alapvető fontosságú ahhoz, hogy Ön az általunk biztosított lehetőségek teljes tárházát ki tudja használni.

Az alábbi videó (12:42) a tárhely alapvető használatához nyújt tehát segítséget. Érdemes rászánni az időt, és végignézni mindent, hogy teljes legyen a bizonyossága a működésről.

A cPanelen belül is mindenhol magyar nyelvű segítséget talál. A videóban alapvető áttekintést kap a rendszer működéséről, a belépésről, néhány egyszerűbb beállításról, tehát a cPanel lehetőségeiről.

FIGYELEM! Az anyag egy akciós tárhelyhez készült, ahol a hozzárendelhető domainek száma korlátozott volt. Az elhangzó információ, miszerint 5 domaint adhat hozzá a tárhelyéhez, lehet - sőt valószínű -, hogy Önre NEM vonatkozik! Kérem ezt vegye figyelembe. Az, hogy Ön mennyi domaint rendelhet hozzá a tárhelyéhez annak függvénye, hogy melyik csomagunkra fizetett elő. Ez lehet 1, de lehet korlátlan is.

A videót itt nézheti meg:
http://www.tarhelymost.com/video_help/cPanel_alapok/cPanel_alapok.html

forrás: www.tarhelymost.com

Magát a cPanelt mindig így éri el:
http://azondomainje.com/cpanel/

Ezt a linket beírva a böngészője címsorába egy kis felugró ablakot kap, mely a felhasználónevet és a jelszót kéri. Ezeket értelemszerűen megadva tud belépni magába a cPanelbe. Fel kell hívjam a figyelmét biztonsági szolgáltatásunkra, mely az Ön fiókjának és tárhelyének védelmét szolgálja! Azért vezettük be ezt a rendszert, hogy az illetéktelen hozzáférési kísérleteket a lehető legjobban kiszűrjük, s így védjük az Ön érdekeit.

Amennyiben Ön (vagy bárki más) háromszor egymás után hibás adatokat ad meg (akár a felhasználónév, akár a jelszó tekintetében), rendszerünk azonnal tiltást ad arra az IP címre, melyről a kérés érkezett. Ennek eredményeképpen úgy tűnik majd, mintha az Ön tárhelye elérhetetlen lenne - beleértve a levelezést is, stb. Nos, ez nem így van, a tárhelyen tárolt, és böngészőben megtekinthető adatok továbbra is hozzáférhetők, úgyhogy az oldala "nem áll le".

Ilyen esetben egy pár soros hibajegyet küldjön nekünk az Ügyfélszolgálatra, és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül elhárítják ezt az akadályt. A hibajegyben legyen benne az Ön IP címe, amit éppen használ(t). Ezt itt tudja lekérni: http://www.whatismyip.com.

  • 0 A felhasználók hasznosnak találták ezt
Hasznosnak találta ezt a választ?

Kapcsolódó cikkek

Email fiókok létrehozása és törlése

Az első teendők egyike a tárhelyén a levelezés beállítása. Ennek első lépése maguknak az email...

Email levelezés általános beállítása, hogyan levelezzünk

Ebben a videóban találhatja meg a legfontosabb beállításokat, mondhatni azokat, amikkel levelezni...

Email levelezés webmail használat, beállítások

Ma az egyik legelterjedtebb mód a böngészőn keresztül történő levelezés, a webmail. Ilyen...