Email kiküldési limitek, tömeges levél, hírlevelek

Szervereinken a biztonságos használat és a szerver erőforrásainak megfelelő felosztása végett a levélkiküldés domainenként óránként 500 emailben korlátozva van. Ez napi szinten 12.000 levél kiküldését teszi lehetővé.

Azért emelem ki a számokat, mert sokan vélik úgy, hogy a korlátozások gátat jelentenek. Azt viszont igen kevesen tudják, hogy a legtöbb fizetős szerveren ez a szám óránként 200, sőt van olyan igen jó nevű és kiváló szolgáltató is, ahol napi szinten - tehát nem óránként - 200 a tárhelyről küldhető levelek száma. Ez utóbbi óránként 8 levelet jelent.

Amennyiben Ön olyan tárhelyet szeretne üzemeltetni, ahol automata levélküldő szoftvert használna, vagy tömegesen küldene ki levelet az ügyfeleinek, vagy konkrétan internet-marketinggel foglalkozik, ahol fontos a kapcsolattartás, akkor kérem, hogy az Autoresponderét vagy az oldala levélküldő programját állítsa be úgy, hogy az óránkénti 500 levelet ne lépje túl.

Az általunk is kedvelt és használt Silihost Autoresponderben például be lehet állítani a program késleltetését, azaz, hogy hány másodpercenként küldjön ki egy-egy emailt. Jelen példánál maradva a Silihost Autorespondert 8 másodperces időközre kell állítani, ez esetben egy óra alatt 450 levelet, egy nap alatt pedig 10800 levelet tud kiküldeni minden korlátozás és szankció nélkül.

Ha az Ön igényei ennél nagyobbak, vagy ennél nagyobb címlistával rendelkezik, akiknek egyszerre szeretne információkat küldeni, akkor kérem vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a lehetőségeket. Természetesen van mód az egyedi megállapodásra is, a jelenlegi csomagjainktól eltérő formában és áron.

  • 0 A felhasználók hasznosnak találták ezt
Hasznosnak találta ezt a választ?

Kapcsolódó cikkek

Email levelezés webmail használat, beállítások

Ma az egyik legelterjedtebb mód a böngészőn keresztül történő levelezés, a webmail. Ilyen...

Email levelezés általános beállítása, hogyan levelezzünk

Ebben a videóban találhatja meg a legfontosabb beállításokat, mondhatni azokat, amikkel levelezni...