Register_Globals és más php kérdések

Tisztelt Ügyfelünk!

Tárhelyszolgáltatásunk természetesen a legújabb PHP futtatási környezetet biztosítja Önnek. Biztonsági okokból - az erre vonatkozó direktívák alapján - a php futtatási környezeten belül az esetleges egyedi beállításokat Önnek kell megadnia - természetesen a meglévő környezet módosításával. Ha kíváncsi arra, hogy pontosan mi is az alapbeállítás az Ön tárhelye esetében, akkor ezt a kódot futtassa le egy php fájlban:

< ?php
phpinfo ();
?>

Ehhez nincs más teendője, mint létrehozni pl. egy phpbeallitas.php szövegfájlt, ami a fenti kódsorokat tartalmazza, és azt feltölteni a public_html könyvtárba a tárhelyén, majd lefuttatni azt.

Ha bármelyik beállítást módosítani szeretné, akkor hozzon létre egy php.ini fájlt, ahol az adott paramétereket meghatározza, pl. a Register_globals esetében beírhatja ezt:

register_globals = On

A lementett php.ini fájlt feltétlenül abba az alkönyvtárba kell feltölteni, ahol az adott beállítás(oka)t érvényesíteni szeretné, azaz ahol az Ön által futtatni kívánt, és az eredeti környezethez képest módosítást igénylő program megtalálható.

  • 0 A felhasználók hasznosnak találták ezt
Hasznosnak találta ezt a választ?

Related Articles

Ha ezt a hibát kapom: Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at

Ha ezt a hibát kapom: Warning: Cannot modify header information – headers already sent by...