Bankkártyás fizetési lehetőség - (Paypal)

 

Fizetés a PayPal rendszerben

A PayPal rendszeren keresztül két módon is fizethet:

 • PayPal hozzáféréssel: Ha már rendelkezik PayPal hozzáféréssel, akkor vásárlásához ezt is használhatja (ezt az esetet nem részletezzük).
 • Dombornyomott bankkártyával: Domobornyomott bankkártyával történő fizetés esetében csak a kártyára van szükség, PayPal hozzáféréssel nem kell rendelkezni, azaz nincs szüksége sehova se regisztrálni!

Fizetés bankkártyával

A PayPal rendszerében a PayPal által elfogadott bankkártyákkal lehet fizetni, ezek:

 • MasterCard
 • Visa
 • AMEX
 • Discover

Lépések:

 

 1. Miután rendszerünk átirányította az online pénzbekérőjéhez, a jobb felső sarokban tudja kiválasztani a fizetés módját, nekünk most paypal kell! Ezekután kattintson a "Check Out" feliratú gombra.
 2. Ezek után a gép átirányítja Önt a PayPal hivatalos oldalára, ahol bal oldalt angolul találja a rendelésének információit, összegzését. Jobb oldalt található a lényeges rész!
 3. Alaphelyzetben két részre bonthatjuk a jobb oldalt: 1. Have a Paypal account? (ez a fül nyitott pozicióban van) 2. Don't have a Paypal account? (ez a fül zárt helyzetben van)
 4. Kattintsunk a "Don't have a Paypal account?" szövegre és ezzel nyisd ki a fület. Kis idő után, ami alatt tölt a Paypal oldala, megnyitja a Bankkártya beolvasó felületet. Itt tudod megadni az adataidat! (Country - ország, Card number - kártyas zám, Expiration date - lejárati dátum, CSC - bankkártya hátulján lévő szám utolsó 3 számjegye, Fisrt name - keresztnév, Last name - vezetéknév, Address line 1 - cím, City - város, State/Province/Region - megye, Postal code - irányító szám, Telephone - telefonszám, Email - email cím)
 5. Ha kitöltött minden adatot megfelelően kattintson a "Review and Continue" feliratú gombra. Nézze át újra az adatokat és kattints alul a sárga szinű gombra.

 

 

 • 6 A felhasználók hasznosnak találták ezt
Hasznosnak találta ezt a választ?

Powered by WHMCompleteSolution