Mit tegyek? Nem hozzáférhető az oldalam, és nem tudok belépni a cPanelbe sem.

Szervereink igen erőteljes "védelmi rendszerrel" vannak felszerelve, melyek az Ön biztonságát hivatottak szolgálni. Minden egyes belépési próbálkozást rögzítenek, és ha ez a próbálkozás 3 egymást követő alkalommal sikertelen, akkor az adott IP címet - ahonnan a próbálkozás történt - azonnal letiltja a rendszer.

Ezt úgy lehet észrevenni, hogy a weboldala egyszer csak nem érhető el az Ön számára. Hangsúlyoznom kell, hogy az Ön számára. Azaz mások számára igen - bár Ön ezt nem látja -, tehát bárki más, aki az oldalt meglátogatja, látni fogja annak tartalmát. Nézzük, mit kell tennie ilyen esetben.

1. Ha nem tudja - vagy nem biztos benne - a saját IP címét, keresse fel a http://www.whatismyip.com oldalt, és az ott megjelenő számsort jegyezze fel. Ilyesmit láthat, mint például 212.89.56.34.

2. Ha nem online az Ügyfélszolgálat élő segítsége, akkor írjon egy támogatási jegyet nekünk, amiben írja le a problémát, és az IP címét, valamint a domain nevét, amivel kapcsolatban a probléma felmerült.

3. Általában 10-20 percen belül, rosszabb esetben 1-2 órán belül a technikus kollégák kezelik a kérdést, és feloldják a tiltást. Erről Ön értesítést kap a jegyre adott válasz formájában, illetve tapasztalni is fogja azt, hogy a lapja ismét elérhető az Ön számára is.

Amennyiben proxy mögül internetezik, akkor azt az IP címet kell megadnia, amit a proxy szerver biztosít Önnek, mivel a tűzfalunk azt tiltja le, amit "lát".

  • 0 A felhasználók hasznosnak találták ezt
Hasznosnak találta ezt a választ?

Related Articles

Nem tudom beállítani a domain regisztrátoromnál a névszervereket(nameserver)!

Ha nem sikerül beállítani a domain regisztrátorodnál a névszervereket és a következő hibát...

Ha ezt a hibát kapom: Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted...

Ha ezt a hibát látom: Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to...

Ha ezt a hibát kapom: Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at

Ha ezt a hibát kapom: Warning: Cannot modify header information – headers already sent by...

Powered by WHMCompleteSolution